Program do zarzadzania rejestratorami

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym odpowiednie.

Dla maluchów a szybszych lokali POS znacznie dobro zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również pełnych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dostosowane do produkcji na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Program w staranny sposób usprawni zarządzanie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym etapem praktyce w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni także na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i sposobami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Działanie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

optima programJak w programie Comarch ERP Optima ustawić adres zamieszkania zamiast adresu zameldowania na deklaracji PIT?

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.