Ekran dotykowy na usb

GASTRO POS jest programem, który pozwala na bliską i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak wysoce ciekawy organizm na zbycie gastronomicznym zajmuje się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w roli kelnerom również tymże samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje drogich oraz czasochłonnych szkoleń, oraz bardzo przejrzysta forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z szeroką ofertą funkcji, bardzo dużo sprawdzi się w nie tylko w średnim, pojedynczym lokalu, lecz i w sieci gastronomicznej.

http://es.healthymode.eu/femin-plus-efectivamente-levanta-la-libido-femenina/

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom i modułom GASTRO POS jest bardzo sprawnym systemem, jaki otrzymamy na rynku. W relacji od profilu lokalu, czy jest ostatnie bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najzdrowsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych gości do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu pracy jak i owocu jaki generuje. W zależności od stanowiska, można też ustalić widok opcji tak, by stanowił on dopasowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel jest wstęp do wszelkich opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do osobistych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszystkim etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z systemami hotelowymi i urządzeniami do ćwiczeń specjalnych.